saltar al contenido Skip to sidebar Saltar al pie de página

Carregadors per vehicles elèctrics

Carregadors per a vehicles elèctrics: carrega ràpida i eficient per a la teva mobilitat sostenible

Descobreix els beneficis dels carregadors per a vehicles elèctrics i aprofita la conveniència i eficiència de la càrrega ràpida. Amb els carregadors adequats, podràs carregar el teu vehicle elèctric de manera més eficient i còmoda, ja sigui a casa o en estacions de càrrega públiques.

En què consisteix?

Una instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicle elèctric és un lloc on els vehicles endollables, ja siguin 100% elèctrics o híbrids endollables, obtenen l’energia que necessiten per funcionar carregant la bateria. Els vehicles elèctrics actuals tenen bateries de ió liti que emmagatzemen  la corrent continua (DC). Ara bé, la xarxa elèctrica nomé ssubministra corrent alterna (AC), pel que el cargador a bord del vehicle (OBC) ha de convertirla a continua (DC). Pel contrari, una estació de carga que subministri corrent continua (DC) no és necesaria la conversió i el procés de carga és molt més ràpid.

Cal remarcar que tan pot ser limitant la potencia que pot subministrar un punt de recàrrega com la potencia a la que pot càrrega un vehicle elèctric.

Per què el necessito?

Una intal·lació de punt de recàrrega de vehicle elèctric té divereses avantatges:

A nivell particular:

  • Major comoditat, ús ilimitat del punt de recàrrega, per tant es poden aprofitar les hores vall de la tarifa elèctrica. O bé, en cas de tenir fotovoltaica, les hores de producció solar
  • Estalvi de temps i diners, s’elimina la necessitat de desplaçar-se fins a les estacions de carga pública
  • Incrementa la durabilitat a la bateria, la carga no serà ràpida i d’aquesta manera no es malmetrà tan ràpid la bateria
  • Valor afegit a la propietat
  • Localització segura del vehicle, ja que està en un lloc conegut i protegit

A nivell empresa:

  • Possibilitat de genera ingressos extra amb formes de pagament
  • Millora la percepció que tenen els clients de tu
  • Contribueix a la reducció de l’empremta mediambiental

¡Subscribe for the updates!

[mc4wp_form id="461" element_id="style-11"]

×